Уеб дизайн - Тоневски

Креативен дизайн, ниски цени, бърза изработка на всякакъв вид сайтове, модули и проекти.

Изработка на сайт в 3 стъпки

02 Мар

Изработка на сайт в 3 стъпки Избрана

От 
(11 гласа)

Здравейте приятели,

тъй като често получавам запитвания във вид на "Би ли ми обяснил повече за изработка на нов сайт", ще опиша максимално кратко и надявам се ясно стъпките за създаване на нов уеб сайт.

 1. Първата стъпка е закупуване на хостинг и домейн (хостингът е мястото, на което ще бъде разположен сайта а домейнът е неговото име). Хостингът и домейнът се заплащат веднъж в годината, като цената им за малък сайт е около 85лв. Хостинг пакетите се предлагат от хостинг компании, които най-често вървят и с поръчка на домейн. Най-широко разрпостранените домейни са с разширенията .com, .net, .org, .info и локалните .bg, .ru, .uk и т.н. Моят съвет е да се насочите към глобалните .com, .net, .org и т.н., ако вашият сайт ще бъде малък корпоративен проект или лична визия, съответно към локалния .bg, ако целта Ви е представяне на по-голям бизнес в България. (*Забележка: За домейн .bg се изисква допълнителна регистрация, като цената му е 3 пъти по-голяма от тази на обикновените!)
 2. Втората стъпка е изработка на дизайн. Най-често използваните дизайни за малки и средни корпоративни уеб проекти са с до 4 страници - начало, за нас (описание на сайта), галерия, и форма за контакти. Според зависимост от модулите, дизайнът и изработката на такъв сайт варират от 120лв до 600+ (за по-големи фирмени уеб проекти, електронни магазини и портали).
 3. Последната стъпка е поддръжката и сео оптимизирането. Тя е особено важна, за да се вижда сайтът Ви в интернет. Оптимизирането се разделя на вътрешно и външно. Вътрешното включва работа по кода на уеб сайта, чрез  интегриране на ключови думи и фрази, въвеждане на метаданни и пр. Външното включва платени кампании в гугъл адсенс, фейсбук, рекламни банери в посещавани уеб портали, регистриране в търсачки и пр. Цената за сео оптимизация и поддръжка варира от 20 до 800лв на месец, според зависи от определения бюджет. Цената за техническа поддръжка на малък сайт варира от 20 до 80лв на месец. Тя включчва ежедневен мониторинг на уеб страниците, изграждане на защита срещу хакерски атаки и спам, работа върху съдържанието и дизайна.

За повече информация, поръчки или запитвания, моля, пишете ми на посочените координати в секция: Контакти

Прочетена 25929 пъти Последно променена в Сряда, 02 Март 2016 04:41
Уеб дизайн - Тоневски

  • Венилин Тоневски е създател и главен редактор на 'Уеб дизайн - Тоневски'. Занимава се с уеб дизайн и програмиране от 2007 година. Преди това се е занимавал със сервизна дейност в сферата на компютърните системи и компютърните мрежи. Има сертификати за умения по компютърни системи, компютърни мрежи, уеб дизайн. Владее отлично програми за растерна и векторна обработка, видео монтаж, програмни езици.
   Владее СЕО (оптимизация на уеб сайт за видимост в търсачките), интернет маркетингова стратегия и реклама.
   От 2012-та година е главен уеб дизайнер и консултант по интернет присъствието на електронното издание Свобода за всеки.

Уеб сайт: www.sitemasterbg.com/

За контакти

Социални мрежи

Дизайни

в процес на обработка...